KalamarkkinatGSC

TMT
Arkilautanen - valokuvia suomalaisista arkipäivän aterioista vuonna 2010, yhteisönäyttely

36. Yliopiston päärakennus, aula, lauantaina 16:00
Näyttelyt

Osallistu Arkilautanen -yhteisönäyttelyyn

Miltä mahtaa näyttää suomalaisen ihmisen arkipäivän ateria vuonna 2010? Arkilautanen -valokuvanäyttely kurkistaa keskisuomalaiseen ruokapöytään. Yläkaupungin Yön kotisivuille sekä festivaalille 22.5. yliopiston päärakennuksen aulaan koottava näyttely kertoo kuvin ja sanoin arkiruoastamme; miltä se näyttää ja maistuu sekä mistä ruoka-aineista se koostuu.

Voit osallistua näyttelyyn lähettämällä kuvan syömästäsi päivällisestä, aamiaisesta, välipalasta tai muusta arkisesta ruoka-annoksesta. Kerro lyhyesti minkä aterian nautit ja kuvasit. Liitä mukaan myös kommentti miltä ruoka maistui, lähtikö nälkä sekä ilmoita etunimesi ja ikäsi.

Lähetä kameralla tai kännykällä kuvattu ateriakuvasi (kuvakoko enintään 3 megatavua) ja kommenttisi sähköpostissa 7.5. mennessä osoitteeseen: toimisto@ylakaupunginyo.fi

Arkilautanen -näyttely avautuu toukokuussa web-näyttelynä Yläkaupungin Yön kotisivuilla osoitteessa 2011.ylakaupunginyo.fi. Lisäksi näyttelyyn lähetettyjä kuvia on esillä yliopiston pärakennuksen aulassa festivaalin aikana.

Näyttely avoinna Yläkaupungin Yössä yliopiston päärakennuksen aulassa klo 16-24.