KalamarkkinatGSC

TMT
Toivo Susi & Nälkäiset miehet

29. Sohwi Areena, lauantaina 19:00
Musiikki: Rock, Pop, Hip Hop ym.

Akustista rockia soittava Toivo Susi ja Nälkäiset Miehet julkasi 19.3. ensimmäisen virallisen äänitteensä "Onnellinen". Se sisältää kaksi kappaletta, jotka ovat laulaja-kitaristi Toivo Suden käsialaa. Kappaleissa kuulija kohtaa elämänmakuisen ja radikaalien valintojen vahvistaman artistin.

Toivo Susi teki ahkerasti töitä ja rakensi itselleen todellista oravanpyörää. Urapaineet, järjettömät työajat ja alituinen riittämättömyys muodostuivat kuitenkin nopeasti ahdistavaksi noidankehäksi, josta aitojen asioiden perään huutava lauluntekijä halusi eroon. Päämäärätön juoksu ja elämän pinnallisuus vaihtuivat vastakeitettyyn aamukahviin oman mökin kuistilla. Samalla syliin löysi tiensä myös akustinen kitara, jonka lämminhenkisestä äänimaisemasta alkoi syntyä lauluja.

Monien eri ammattien kyllästämä Toivo Susi puhaltaa lauluihinsa ilmaa tekemällä liftausreissuja pitkin suomalaista maalaismaisemaa. Reissuillaan artisti pääsee kuuntelemaan ja katselemaan maailmaa erilaisten ihmiskohtaloiden kautta.


Reissuilta saadut kokemukset lauluntekijä tiivistää tarinoiksi joita esittää keikoilla joko soolona tai Nälkäisten Miesten kanssa.
"Laulujen tarkoitus on tarjota ihmisille mahdollisuus tuntea jotain ja saada kuuntelija miettimään myös omaa elämäänsä", laulaja tiivistää.

Yhtyeen kotisivut.