KalamarkkinatGSC

TMT
Ravitsemusterapeutti Maare Kauppisen neuvontapiste

36. Yliopiston päärakennus, aula, lauantaina 17:30
Syömään! - teema


Festivaalilla on ainutkertainen mahdollisuus saada kattavasti asiantuntevaa tietoa ravitsemukseen ja terveyteen liittyen. Ravitsemusterapeutti Maare Kauppinen jakaa tiedonhaluisille neuvoja millä tavoin omiin tottumuksiin voi kiinnittää huomiota. Mikäli olet harkinnut muuttaa ruoka- tai muita terveystottumuksiasi, tule hakemaan tukea toimillesi Kauppisen luennolta Tarmoa tottumusten tuunaukseen, joka järjestetään yliopiston päärakennuksen salissa C3 (2.krs) klo 16.00.


Luennolla avataan ruoka- ja muidenkin terveystottumusten muutosten saloja. Miksi muutosten tekeminen on niin haastavaa ja miten tulisi toimia, jotta muutos olisi pysyvä? Voit hyötyä luennosta kaikkein eniten valmistautumalla siihen ennakkokysymysten avulla, jotka löytyvät Yläkaupungin yön kotisivuilta.

Lataa tästä luennon ennakkomateriaali(PDF)


Illan aikana on myös mahdollista käydä Maaren juttusilla hänen omassa neuvontapisteessään päärakennuksen aulassa. Maare kannustaakin epäröiviä toteamalla: ”Muutosten tekeminen on usein haastavaa. Täydellisyyteen ei kenenkään tarvitse terveystottumuksissaan päästäkään, mutta jo pienillä muutoksilla voi saada paljon hyvää aikaan”.

Neuvontapiste avoinna klo 17.30-22.