KalamarkkinatGSC

TMT
Au Pair

9. Ilokivi, alakerta, lauantaina 22:30
Musiikki: Rock, Pop, Hip Hop ym.

Au Pair julkaisee kesän jälkeen kolmannen albuminsa, mutta Yläkaupungin Yössä yhtye taantuu. Se keskittyy golden oldies, b-sides & rarities -tyyppisesti varhaisempaan tuotantoonsa ja aikoo uskaltaa esittää muun muassa sellaisia varhaiskauden helmiä, joita ei vuosiin ole julkisesti kuultu.

Au Pair on jyväskyläläinen rock-yhtye. Siinä on neljä jäsentä. Yhtye soittaa usein melko lujaa. Sanoitukset ovat näennäisälykkäitä, mutta niistä ei useinkaan saa selvää, kun yhtye yrittää yhtä aikaa soittaa ja laulaa täysillä. Eihän siitä mitään tule!

Au Pairin mielestä muna oli ennen kanaa. Syötyään, tämä liittyy tämänvuotisen Yläkaupungin yön ruoka-teemaan, yhtye ulostaa ja pyyhkii peränsä hanhenpoikaan. Sillä untuvainen hanhenpoika, kunhan siltä kääntää pään jalkojen väliin, on ehdottomasti maailman paras pyllynpyyhkimisväline.
Viime talvena yhtye menetti iranilaiset nettisivunsa (aupa.ir), mikä ei muuten missään tapauksessa johtunut siitä, että sivuilla olisi Iranin viranomaisten mielestä ollut sopimatonta aineistoa. Siksipä yhtye löytyy nykyään internetistä täältä.